Faʻafefea ona faʻaaoga le peleti pakete?

O a ni mea lelei o le mopet pakete?

Mop pakete o se faamamaina mea faigaluega aofia ai mop ma faʻamama pakete. O lona aoga manino o le mafai ona dehydrated otometi ma tuʻu saoloto. Otometi faʻamamaina e le o lona uiga e mafai ona e faʻamamagoina oe lava e aunoa ma se malosiaga. Oe manaʻomia lava ona faʻamamago i le lima (o loʻo i ai le tulei-toso faʻamau i luga aʻe o le mop) pe i le vae (o loʻo i ai se uila i lalo o le fufuluina pakete). Ioe, o lenei faʻagaioiga e matua sefe lava i galuega. O le tuʻu fuaina o lona uiga a maeʻa ona faʻaaoga le mop, e mafai ona tuʻu saʻo i totonu o le vai lafoai ato i totonu o le pakete, e matua talafeagai e faʻaaoga ma sefe ai avanoa.

Faʻafefea ona faʻaaoga le peleti pakete?

1. Faʻapipiʻiina o pakete lapisi

O le mea masani lava, e manaʻomia ona tatou faʻapipiina masini ma faʻamamaina pakete i faʻatauga tatou te faʻatauina. A matou tatalaina le afifi, o le a matou vaʻaia ni numera o tamaʻi masini, fesoʻotaʻiga o vaega, kesi ma ie tanu, faʻapea foi ma se lapisi fufuluina pakete ma vai splashing lanumoana. Muamua lava, tatou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o le mop. Muamua, faʻafesoʻotaʻi le mop rod i le isi itu, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le mop mop ma le chassis ma ona lava vaega (T-type pin). I le iuga, faʻafetaui le chassis ma le ipu ipu, laa faʻalaugatasi ma faʻasaʻo ia. A e faʻalogo i le "kiliki", ua faʻapipiʻi le mop. O lenei, mo le faʻapipiʻiina o le pakete faʻamama, faʻafetaui le ato lafoina vai ma le pakete faʻamama, ma tuʻu i lalo le vai togi ato faʻasaga i luga, Faia ia paʻu i itu uma o le vai lafo ato atoʻai i le pito o le pakete, o lena , ua faʻapipiʻi uma le pakete mop.

2. Faʻaaogaina o pakete lapisi

Muamua, tuʻu se aofaʻi talafeagai o le vai i luga o le pakete faʻamama, tatala le kilipa i luga o le mop, ona tuʻuina lea i totonu o le ato lafoina vai, fetaomi le faʻamau o le pakete pel i lima poʻo le laa i luga o le uila o le pakete faʻamama e faʻamago, mulimuli ane tapunia le kilipa i luga o le mop, ona mafai ai lea ona faigofie ona e fusi le foloa. A maeʻa ona faʻaaoga le mop, toe na o laʻasaga o loʻo i luga e faʻamama le solo, ma mulimuli ane tuʻu i luga o le vai lafoai ato.


Taimi Post: Ape-27-2021